We zijn momenteel gesloten en morgen gesloten.

Stihl accutechnologie

Ontdek de STIHL accutechnologie

Ontdek de kracht van STIHL accutechnologie. STIHL biedt een breed scala aan accu-aangedreven apparatuur die perfect is voor het onderhoud van je tuin, erf of buitenruimte. Met STIHL ervaar je het gemak van draadloos werken zonder in te leveren op kracht en prestaties.

Of je nu bezig bent met het snoeien van struiken, het trimmen van heggen of het zagen van brandhout, STIHL biedt de juiste tools voor elke taak. Onze accu-apparaten zijn ontworpen met de particuliere gebruiker in gedachten, waardoor je kunt genieten van de flexibiliteit om overal te werken zonder gedoe met brandstof of kabels.

STIHL staat synoniem voor kwaliteit en duurzaamheid. Elk apparaat wordt zorgvuldig ontwikkeld en geproduceerd volgens de hoogste normen, zodat je kunt vertrouwen op betrouwbare prestaties keer op keer. Met STIHL ben je uitgerust met de tools die je nodig hebt om je buitenruimte met gemak en precisie te onderhouden.

Voordelen van LITHIUM-ION-ACCU'S

AK systeem - ambitieuze projecten

Het AK-systeem, dat stil en krachtig is, is perfect voor liefhebbers van tuinieren die hun tuin als een persoonlijk project beschouwen. Met het diverse selectie aan machines ben je voorbereid op elke klus. Bovendien kunnen alle AK-accu’s worden gebruikt met elk type AL-lader en alle machines binnen het AK-systeem.

AP systeem - professionele toepassingen

Met hun indrukwekkende autonomie en kracht zijn de machines van het AP-systeem perfect geschikt voor professioneel landschapsonderhoud en boomverzorging op hoog niveau. Ze leveren uitmuntende prestaties zonder overtollig geluid.

AS systeem - comfortabel tuinieren

De compacte en handige machines van het AS-systeem zijn ideaal voor incidenteel tuinonderhoud. Met een betrouwbare verwisselbare accu heb je altijd voldoende energie voor deze klussen.

AI lijn - klusjes tussendoor

Met de gemakkelijk te bedienen machines van de AI-lijn kun je je tuin moeiteloos laten stralen. Om de ingebouwde accu op te laden, hoef je de machine alleen maar aan te sluiten op een stopcontact.

Hebt u interesse of wenst u meer informatie?

Ons team staat voor u klaar! Neem gerust contact met ons op via ons contactformulier.

kumetco team